AKTUELNO

Ne može više da izdrži!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje uputio je Ani Korać koja je priznala da je umorna u odnosu sa njenim, za sada bivšim dečkom, Davidom Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ana, što ne priznaš da ti je David dosadio, vidimo da više nemaš ni tema da razgovor sa njim - upitao je Milan.
Nemam šta da priznam kad nije tako. Nije mi dosadio, nego sam ja umorna kad se raspravljam sa njim. Hoću da budem sama! Samo sam umorna više od svega - odgovorila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć mi je rekla Ana da ona više ne zna na koji način da ga menja i da je bespomoćna, iako ona govori da ga voli, mislim da je pogubljena, ali mislim da neke stvari ne idu onako kako je ona planirala. Dolazi do toga da ta priča ne pije vodu, kad je ovamo urađena neka stvar koja je Aleksandru učinilo nesrećnom. Biće joj sve teže i teže - izjavio je Mića.

PROČITAJTE JOŠ: ON NIJE NIKAKAV MUŠKARAC, KARMA JE K*ČKA: Aleksandra Subotić u EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI ZA PINK.RS priznala da je 'ZAHVALNA' Davidu što ju je prevario, pa otkrila da između njega i Lazara postoji nešto više od prijateljstva! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'